Over Ons

CAFETARIA “DE MARTEL” WORDT

LUNCHROOM/CAFETARIA ‘T PAPBOERKE

Frans van Poppel gaat ermee stoppen.

“Na ruim 17 jaar heb ik het wel gehad“ zegt Frans. “het wordt tijd dat er weer jong bloed in komt”. De 69 – jarige gaat lekker van zijn rust genieten. Zijn opvolgster is geen onbekende in Wouw. Het is de 45 – jarige Silvia Hermus. Zij loopt al jaren rond in deze branch. Waaronder 5 jaar in de kantine van rskv Cluzona.

“Ik heb altijd al iets voor mezelf willen hebben, maar dan was het weer dit en dan weer dat “. zegt Silvia. “ Nu was de kans er en die moest ik grijpen ” !

Eerst wordt de cafetaria, die al vanaf 1980 bestaat, grondig aan een facelift onderworpen.

Tot / met zondag 13 augustus zal de Martel open zijn. Daarna zal de zaak dicht zijn voor verbouwing en woensdag 6 september is de opening.

De naam zal dan ook anders zijn nl,

Lunchroom / Cafetaria ‘T PAPBOERKE.

“We gaan ons meer richten op diverse warme en koude broodjes, maaltijd-salades en verse maaltijden“. “Je kunt bij ons een frietje en een snackje eten, maar ook bv een broodje warm vlees, broodje gezond,  een pannekoek of een schotel biefstuk“, gaat Silvia verder. “Verder is het mogelijk om een telefoontje of een mailtje te doen, zodat wij ervoor zorgen dat het klaar staat om mee te nemen. Als we zien dat bestellingen goed gaan, dan gaan we in de loop der tijd ook leveren. Maar dat is voor later.”

De lunchroom/cafetaria zal op dinsdag gesloten zijn. Zoals veel winkels in Wouw. De rest van de week zal hij open zijn.

“We hebben er zin in. We kunnen niet wachten. We zullen openen met spetterende akties “ !

Kom allemaal een kijkje nemen.

U bent van harte welkom op 6 september vanaf 11.00 uur